Facebook kalıcı hesap kapatma ve silme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım anlattık. Facebook hesabınızı dondurmak yerine kalıcı olarak silmek için bu adımları uygulayarak facebook hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz. Hemen bu adımlara başlayalım.

Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]
Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Hem de bunu telefonunuz üzerinden de yapabilirsiniz:

Facebook Hesap Silme

Facebook profilimize giriyoruz. Profili Düzenle seçeneğinin yanındaki üç nokta seçeneğine tıklıyoruz.

Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-Profil
Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-Profil

Profil ayarlarınız açılacaktır. Profil ayarları sekmesinde Gizlilik Kısayollarını Gör seçeneğine tıklıyoruz.

Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-gizlilik kısayollarını gör
Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-gizlilik kısayollarını gör

Açılan sayfada Gizlilik kısayollarının açıldığını göreceksiniz. Sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda Facebook Bilgilerin sekmesinin altında Hesabını ve Bilgilerini Sil seçeneği olacaktır. Hesabını ve Bilgilerini Sil seçeneğine tıklıyoruz.

Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-hesabını ve bilgilerini sil
Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-hesabını ve bilgilerini sil

Açılan sayfada Facebook Hesabını Dondurma veya Silme sekmesinin altında Hesabı Sil seçeneğini seçiyoruz ve Hesabı Silme İşlemine Devam Et seçeneğine basıyoruz. Facebook hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-hesabı sil
Facebook Kalıcı Hesap Kapatma Ve Silme Nasıl Yapılır?[RESİMLİ ANLATIM]-hesabı sil

Önemli: Facebook hesabınızla birlikte facebookta paylaştığınız fotoğraflarınız, videolarınız ve hesabınızla birlikte giriş yaptığınız uygulamalar, internet sayfaları vs. herşey silinecektir. Bu yüzden önemli bilgilerinizin yedeğini almayı unutmayın.